Activiteiten
Thema-avonden Sociëté d'Arc


Sociëté dŽArc organiseert elk seizoen verschillende feestavonden. Vaste prik op de kalender is de Beaujolais-avond; de nieuwe Beaujolais kan dan met flinke teugen naar binnen worden gewerkt. De Tiroler-abend staat altijd garant voor veel gezelligheid; aan de deur staat altijd een klein drankje klaar om warm te worden.

Tijdens de Belgische Bieren-avond wordt het assortiment altijd flink uitgebreid, uiteraard met de lekkerste Belgische bieren.
Als Carnaval dan vervolgens de hoek om komt kijken, is het echt gekkenhuis. Alhoewel carnaval in dit deel van het land niet leeft en vele mensen hun verkleedpakjes thuis laten, weet dŽArc er toch altijd weer een spectaculaire avond van te maken, die vele mensen nog een kater bezorgt op zaterdagmiddag/avond.
Het bestuur van dŽArc is altijd bezig met nieuwe feestavonden en staat altijd open voor goede, doordachte ideeën van bezoekers.
Elk jaar keert de traditionele Arc-rally weer terug. Een traditie die elk jaar aan vele bezoekers de gelegenheid geeft dŽArc, het bestuur en de andere gasten, beter te leren kennen. Voor een volle dag zet het bestuur een programma in elkaar die de gasten en het bestuur een leuke dag moet opleveren. Een barbecue sluit meestal het middagprogramma af, het avondprogramma is altijd een verrassing. Na afloop is er gelegenheid in dŽArc te overnachten. Žs Ochtends staat er dan een ontbijtje klaar en wordt de rally afgesloten.